Välj en sida

Arons Allservice

Om Arons Allservice: Företaget drivs av Aron Kindbom. Företaget erbjuder tjänster inom diverse trädgårdsarbeten som t. ex gräsklippning, måleri och rensning av rabatter men gör gärna även andra typer av arbeten. Tjänster erbjuds främst inom Mölltorp och Karlsborg men kan även arbeta på andra platser vid större arbeten.

Om mig: Jag heter Aron Kindbom är 16 år och kommer från Mölltorp. Jag tycker mycket om att jobba och kommer därför att vara sommarlovsentreprenör i sommar. På fritiden så gillar jag att spela fotboll och spelar för fotbollsklubben Mölltorp/Breviks AIF.

Kontaktuppgifter: Telefon 073 153 85 90, Mail aronkindbom24@gmail.com

Majorens All-fix

Om vår Allservice: Företaget drivs av Oscar Bäckström och Simon Mellring. Företaget erbjuder tjänster inom diverse trädgårdsarbeten som t. ex gräsklippning, måleri och rensning av rabatter men gör gärna även andra typer av arbeten. Tjänster erbjuds främst inom Karlsborgs kommun men kan även arbeta på andra platser vid större arbeten.

Om oss: Vi heter Oscar och Simon, är 16 respektive 17 år. Vi funderade över hur vi skulle kunna tjäna ihop pengar under sommarens gång. Och då såg sommarlovsentreprenörernas erbjudande passande ut. Utöver det så har vi just gått ut 1:an på Västerhöjd och Katedralskolan.

Kontaktuppgifter: Telefon 0723541719 och 0738449584, simonmellring@hotmail.se

RELOAD

Om Reload:
Reload’s affärsidé är att erbjuda skräddarsydda träningsprogram, kostprogram och råd till framförallt människor som är motiverade att förändra sin livsstil, +16 år och som inte har några komplicerade fysiska/medicinska skador. Detta sker genom kommunikation online och är baserat på gymnasiekompetens.

Om mig:
Jag heter Emma Tillman och i höst börjar jag sista året på Plusgymnasiet i Skövde med inriktning träning och ledarskap. Där har jag läst kurser så som träningslära och kost och hälsa, fått göra program inom kost och träning. Vi har även varit ledare för en hel del olika pass. På fritiden tränar jag fotboll i Mölltorp/Brevik-Fagersanna så träning är något som alltid varit kul och som jag haft som intresse.

Kontakt:
Priser, erbjudanden, inspiration och allt ni behöver veta hittar ni på @reload.active
Facebook
Instagram
Snapchat

Eller mail: reload.active@outlook.com

Jonathans Sommarklipp

Jag heter Jonathan Utsten och är 17 år och bor i Mölltorp.
I år tänkte jag åter igen driva mitt företag ”Jonathans sommarklipp”
då jag gör allt från att klippa gräs till att ta in posten och mycket mer!

Kontakt:
Jonathan.utsten@gmail.com
Tel: 076-397 58 28